Onderaan deze pagina de youtube films van AtematicA
Voor foto's bezoek het archief op AtematicA.nl of de AtematicA pagina op Flickr.

Vult u ook de enquete in onderaan deze pagina?

dinsdag 10 januari 2006

AtematicA academie dankt de bezoekers en belangstellenden.

Groenekan, 10 januari 2006
De AtematicA academie laat via haar woordvoerder weten dat ze erg verguld is met de enthousiaste reacties en gezelligheid die deel was van de Oudejaars- en Nieuwejaarsrecepties afgelopen weekeinde. Ook de diverse reacties via e-mail, telefoon en sms vielen in goede aarde. Met plaatsing van dit bericht wil de AtematicA academie dan ook alle bezoekers en belangstellenden danken voor hun medewerking aan het succes van de activiteiten.
 
De Sprookjestuin bleek een doorslaand succes en zal een vorm van herhaling vinden rond midzomernacht. De Kinderactiviteiten waar overigens zelf kinderen voor meegebracht dienden te worden werden ook geapprecieerd. Van de Vuurplaats is een mooie plaat te vinden op de AtematicA stek. Tot ons verdriet moeten we meedelen dat de live videobeelden van het vuurwerk welke we op deze stek geplaatst hadden willen zien, zijn verloren gegaan in digitale mist maar het recept voor de kipsaté salade zal eerdaags op deze stek worden geplaatst ter deling van smikkelvreugde.
Ook laat de AtematicA academie weten dat de eerste activiteiten van het komende studieblok hun aanvang hebben genomen en er gestart is met de definitieve invulling van het lesrooster.
 
Tot zover tot aanstonds.....

Vindt u enquetes ook zo'n onzin?

This div will be replaced